Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Release 129 & Patchnotes

Ήρωες και Ηρωίδες της Duria

Πολύ πιθανόν να συγχρονίσουμε αύριο το Release 129
[​IMG]

Συνοπτικά


Με την έκδοση 129 έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε μια νέα λειτουργία για το παράθυρο συνομιλιών. Η λειτουργία ονομάζεται Ψίθυρος με κλικ και από εδώ και στο εξής μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο όνομα ενός παίκτη στο παράθυρο συνομιλιών και να στείλετε ένα μήνυμα ψίθυρου ή να επιλέξετε την ενέργεια σας από μια λίστα εντολών. Όπως με κάθε άλλη έκδοση, έτσι και με αυτή διορθώσαμε αρκετά σφάλματα στο παιχνίδι αλλά και πιο συγκεκριμένα στο δρώμενο «Η Άνοδος του Ντράγκαν».

Νέες λειτουργίες

Ψίθυρος με κλικ

Αν θέλετε να ψιθυρίσετε σε έναν παίκτη, μπορείτε πλέον να κάνετε κλικ απλά στο όνομα του στο παράθυρο συνομιλιών (πλήκτρο συντόμευσης: V*). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την νέα λειτουργία ως εξής: τοποθετήστε τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω στο όνομα του παραλήπτη, το όνομα θα γίνει λευκό, κάντε κλικ πάνω του και ψιθυρίστε στον παίκτη. Αν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο CTRL και κλικάρετε μετά το όνομα του παίκτη θα εμφανιστεί μια λίστα εντολών από την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που επιθυμείτε.

*Ω αν χρησιμοποιείται ελληνικό πληκτρολόγιο

Αλλαγές

Αυτόματη συλλογή σφαιρών υγείας

Οι σφαίρες υγείας δεν θα εμποδίζουν τον παίκτη από το να μαζεύει διάφορα αντικείμενα λείας αλλά και ούτε θα οδηγούν τον παίκτη σε παραπλανητικά κλικ κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Από εδώ και στο εξής ένα αντικείμενο που βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την σφαίρα υγείας δεν θα μπλοκάρετε πλέον από αυτήν, μιας και δεν είναι πλέον δυνατόν ο παίκτης να κλικάρει πάνω στην σφαίρα. Σε περίπτωση που ο χαρακτήρας χρειάζεται ενέργεια, η σφαίρα θα μαζεύεται αυτόματα όταν ο χαρακτήρας σας περάσει από πάνω της.

Αύξηση των σημείων ζημιών

Όλες οι μικρές αράχνες, παραδείγματος χάρη οι Υφάντρες του Φωτός στο δρώμενο Η Άνοδος του Ντράγκαν, είναι πλέον πιο ευάλωτες στις επιθέσεις. Ρυθμίσαμε τα σημεία πάνω τους που δέχονται ζημιές (hitboxes) και πλέον μπορείτε να τους προκαλείτε ζημιές πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να στοχεύετε συγκεκριμένα σε κάποιο σημείο.


Ρύθμιση των εφέ αίματος

Προσαρμόστηκαν τα εφέ αίματος σε αρκετά τέρατα. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια μιας μάχης, θα μπορείτε να καταλαβαίνετε αν προκαλέσατε ένα κανονικό χτύπημα, ένα κρίσιμο χτύπημα ή αν δώσατε την χαριστική βολή. Παραδείγματος χάρη ένα τέρας θα χάσει περισσότερο αίμα αν δεχτεί ένα κρίσιμο χτύπημα από το αν δεχτεί ένα κανονικό.

Ποικιλία απεικονίσεων χτυπημάτων

Πλέον τα τέρατα έχουν διαφορετικές απεικονίσεις σε περίπτωση που δεχτούν κάποιο χτύπημα καθώς κινούνται ή στέκονται. Επίσης η αντίδραση σε ένα χτύπημα φαίνεται με διαφορετικές διαβαθμίσεις.

Διόρθωση του εφέ Εκεχειρία

Κατά τη διάρκεια του δρώμενου Η Άνοδος του Ντράγκαν οι παίκτες λάμβαναν την Εκεχειρία όταν εισέρχονταν στο Καταφύγιο του Ντράγκαν. Όταν λοιπόν οι παίκτες αποκτούν αυτήν την κατάσταση, όλες οι ικανότητες στην επιφάνεια χρήστη πλέον γκριζάρουν και δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Διόρθωση του exploit στο αφεντικό Καταστροφέας
Διορθώσαμε ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου το αφεντικό Καταστροφέας επικεντρωνόταν και επιτιθόταν μόνο σε έναν παίκτη μιας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου